Takaisin Tuotteisiin

Kalaharinsuola

Käyttö

Käytä ruokien ja juomien maustamisessa kuten suolaa yleensäkin. Toimii loistavasti sormisuolana.

Lyhyesti

CocoVin hienokiteinen Kalaharin suola tulee Etelä-Afrikasta – Kalaharin kuvankauniiden aavikkojen keskeltä. Siellä kolme makean veden virtaa yhtyvät miljoonia vuosia vanhaan maanalaiseen kerrokseen, joka sisältää puhtaita, ihmisen toiminnalta suojassa olleita natriumkloridikiteitä. Kun vesivirrat juoksevat näiden muinaisten mineraalisegmenttien yli, liukenee maanalaisten järvien ja kaivojen pinnalle suolaliuos, josta suola kuivataan talteen hellästi auringon valossa. Kalaharin suola valmistetaan kaukana asutusalueista, mikä takaa myös ympäristön puolesta suolan puhtauden.

Tuotetiedot

Suuri osa ihmisistä käyttää Kalaharin suolaa puhtaasti sen miellyttävän maun vuoksi ja tämä monen huippukokin suosima suola on voittanut useita kansainvälisiä makupalkintoja. Esimerkiksi Brysselissä toimiva Quality & Taste -instituutti on myöntänyt Kalaharin suolalle Superior Taste -palkinnon vuosina 2007, 2008 ja 2010.

Kalaharin suola on raffinoimatonta (puhdistamatonta) suolaa, joka sisältää natriumin ja kloorin lisäksi myös pieniä määriä muita mineraaleja. Suola ei sisällä jodia, fluoria tai paakkuuntumisenestoaineita.

Suositeltu käyttömäärä: Ei selkeää suositeltua käyttömäärää.

Säilytys: Huoneenlämmössä. Kuivassa ja ilmatiiviissä rasiassa, valolta suojattuna.

Alkuperämaa: Etelä-Afrikka

Gluteeniton / maidoton / lisäaineeton / luomu / kosher / vegaaninen

Pakkauskoot: 560 g

Ravintoarvot
Ravintoarvot / 100 g
Energia
Rasva
josta tyydyttyneitä rasvahappoja
Hiilihydraatit
josta sokereita
Kuidut
Proteiini
Suola