Ilmainen toimitus
Lasku ja osamaksu
Nopeat toimitukset
14 pv:n palautusoikeus

On lisätty ostoskoriin!

Siirry ostoskoriin >
Takaisin Resepteihin

Gluteenittomat suklaaletut


  • 4 dl mantelimaitoa
  • 2 dl tattarijauhoja
  • 4 rkl CocoVi Raakakaakaojauhetta
  • 2rkl CocoVi Kookossokeria
  • 1/3tl CocoVi Kalaharin suolaa
  • CocoVi Gheetä paistamiseen

Suolainen täyte: avocadoa, hummusta, tomaattia, tuoreita yrttejä tai pinaattia sekä chiliä ja kaurafraichea. Sovella täytettä makusi mukaan.

  1. Mittaa mantelimaito kulhoon. Lisää kuiva-aineet ja sekoita vispilällä tasaiseksi.
  2. Paista letut haluamasi kokoisella pannulla. Pieniä lettuja tulee reseptillä n 30kpl.
  3. Täytä letut joko suolaisella tai makealla lisukkeella ja nauti!
[Total: 4    Average: 4/5]

Tässä reseptissä käytetyt CocoVi-tuotteet

Kaakaojauhe 200 g

Kaakaojauhe 200 g

Lisää puuroon, jogurttiin tai pirtelöön.

Yksityinen: Kalaharin suola 560 g – POISTUNUT TUOTE

Yksityinen: Kalaharin suola 560 g – POISTUNUT TUOTE

Puhdistamaton luonnonsuola ruokien ja juomien maustamiseen.

Yksityinen: POISTUNUT TUOTE: Ghee – Kirkastettu voi 300 g

Yksityinen: POISTUNUT TUOTE: Ghee – Kirkastettu voi 300 g

Kirkastettua voita, joka ei sisällä laktoosia tai maidon proteiineja.

Yksityinen: POISTUNUT TUOTE: Kaakaojauhe 500 g

Yksityinen: POISTUNUT TUOTE: Kaakaojauhe 500 g

Lisää puuroon, jogurttiin tai pirtelöön.

Yksityinen: POISTUNUT TUOTE: Kookossokeri 245 g

Yksityinen: POISTUNUT TUOTE: Kookossokeri 245 g

Kokeilepas sinäkin kookosta, jookosta?

Yksityinen: POISTUNUT TUOTE: Kookossokeri 750 g

Yksityinen: POISTUNUT TUOTE: Kookossokeri 750 g

Kokeilepas sinäkin kookosta, jookosta?