Takaisin Resepteihin

Spirulina-jäätelöpuikot suklaakuorrutteella

4 jäätelöpuikkoa


Raikas mehujää täynnä vihervoimaa kuorrutettuna raakasuklaalla on helteisen päivän unelma – ja ravitsee herkullisesti!

  • 2½ dl tuorepuristettua omenamehua tai valmista luomuomenamehua
  • 1 banaani
  • ½ kypsä avokado
  • ½ – 1 tl CocoVi spirulina-jauhetta
  • muutama tuore mintunlehti
Kuorrute:
  • 50 g raakasuklaata
  • kookoshiutaleita
  1. Lisää kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Maista, ja lisää minttua, jos tarpeen. Kaada seos mehujäämuotteihin, lisää tikut ja pakasta mehujäitä 4–6 tuntia, tai kunnes ne ovat jäätyneitä.
  2. Valmista suklaakuorrute sulattamalla raakasuklaa vesihauteessa tai liedellä matalalla lämmöllä.
  3. Ota jäätelöt pakkasesta ja irrota muotit valuttamalla lämmintä vettä niiden päälle. Asettele jäätelöpuikot lautaselle, valuta päälle suklaakastiketta ja koristele kookoshiutaleilla. Anna jähmettyä hetken, tarjoa ja nauti!
[Total: 13    Average: 4.6/5]

Tässä reseptissä käytetyt CocoVi-tuotteet

Spirulina-jauhe

Spirulina-jauhe

Hassu nimi. Mutta mitä muuta sitä odottaisikaan spiraalin muotoiselta leväkasvilta.

SuperChoco raakasuklaa

SuperChoco raakasuklaa

Kun suklaanhimo iskee, taltuta se ilman huonoa omaatuntoa.