Takaisin Resepteihin

Spirulina-tyrnimarmeladi


  • 4dl laimentamatonta tyrnimehua
  • 1dl soseutettua mangoa
  • 2dl hunajaa
  • 2rkl agar agar -jauhetta (apteekista)
  • 2rkl CocoVi spirulina-jauhetta

Koristeluun CocoVi mehiläisten siitepölyä, CocoVi gojimarjoja rouhittuna, CocoVi kookossokeria tai erytritolia.

  1. Vuoraa matala vuoka tuorekelmulla marmeladia varten.
  2. Mittaa ainekset kattilaan spirulinaa lukuunottamatta.
  3. Sekoita hyvin ja anna kiehua hiljalleen muutamia minuutteja kunnes hunaja ja agarjauhe liukenevat massaan.
  4. Kaada 2/3 marmeladimassasta vuokaan. Sekoita vispilällä jäljelle jääneeseen 1/3 massaan spirulinajauhe. Kaada seos tyrnimassan päälle.
  5. Anna marmeladin jäähtyä huoneenlämmössä muutamia tunteja. Leikkaa jähmettynyt levy paloiksi tai ota muotilla kuvioita.
  6. Marmeladin pitää kuivahtaa huoneenlämmössä 1-2vrk ennen sokeroimista. Siitepölyn ja gojirouheen voi pyöritellä marmeladeihin nopeammin.
  7. Marmeladia voi maustaa yrteillä, mausteöljyillä, lakritsijauheella, vaniljalla ja mitä ikinä mieleesi tuleekaan kokeilla! Säilytys huoneenlämmössä esim. lasipurkissa.
[Total: 6    Average: 4.8/5]

Tässä reseptissä käytetyt CocoVi-tuotteet

Goji-marja

Goji-marja

Rusinamaisen kuivatun Goji-marjan voi syödä sellaisenaan tai lisätä lähes minkä tahansa aterian joukkoon!

Kookossokeri

Kookossokeri

Kokeilepas sinäkin kookosta, jookosta?

Mehiläisten siitepöly

Mehiläisten siitepöly

Makean makuiset pienet siitepölyrakeet ovat varsinaisia tehopakkauksia

Spirulina-jauhe

Spirulina-jauhe

Hassu nimi. Mutta mitä muuta sitä odottaisikaan spiraalin muotoiselta leväkasvilta.