Takaisin Resepteihin

Spirulina-raakasuklaa


  • 2 ½ dl CocoVi Kaakaovoita
  • 2 rkl kookosmannaa
  • 2 rkl tocoa (riisinlesejauhetta)
  • 2 rkl CocoVi Raakakaakaojauhetta
  • 1 tl CocoVi Spirulina-jauhetta
  • 1/3 tl vaniljajauhetta
  • ripaus Himalajansuolaa
  • Koristeluun: mulpereita, kookoslastuja, kaakaonibsejä, mehiläisen siitepölyä.
  1. Sulata kaakaovoi ja kookosmanna vesihauteessa.
  2. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää sulaneeseen kaakaovoihin.
  3. Sekoita hyvin ja kaada kolmeen suorakaiteen muotoiseen astiaan (tai muuhun astiaan).
  4. Laita astiat pakastimeen jähmettymään noin 5 minuutiksi, sitten lisää koristeet ja anna suklaan kovettua vielä 10-15 minuuttia levyn paksuudesta riippuen.
[Total: 4    Average: 5/5]

Tässä reseptissä käytetyt CocoVi-tuotteet

Kaakaojauhe

Kaakaojauhe

Lisää puuroon, jogurttiin tai pirtelöön.

Kaakaovoi

Kaakaovoi

Hyödynnä kaakaovoita suklaan valmistuksessa, juomien joukossa tai leivonnassa.

Spirulina-jauhe

Spirulina-jauhe

Hassu nimi. Mutta mitä muuta sitä odottaisikaan spiraalin muotoiselta leväkasvilta.