Verkkokauppamme on nyt avattu - kaikki tilaukset ilmaisella toimituksella!

On lisätty ostoskoriin!

Siirry ostoskoriin >
Takaisin Resepteihin

Spirulina-raakasuklaa


  • 2 ½ dl CocoVi Kaakaovoita
  • 2 rkl kookosmannaa
  • 2 rkl tocoa (riisinlesejauhetta)
  • 2 rkl CocoVi Raakakaakaojauhetta
  • 1 tl CocoVi Spirulina-jauhetta
  • 1/3 tl vaniljajauhetta
  • ripaus Himalajansuolaa
  • Koristeluun: mulpereita, kookoslastuja, kaakaonibsejä, mehiläisen siitepölyä.
  1. Sulata kaakaovoi ja kookosmanna vesihauteessa.
  2. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää sulaneeseen kaakaovoihin.
  3. Sekoita hyvin ja kaada kolmeen suorakaiteen muotoiseen astiaan (tai muuhun astiaan).
  4. Laita astiat pakastimeen jähmettymään noin 5 minuutiksi, sitten lisää koristeet ja anna suklaan kovettua vielä 10-15 minuuttia levyn paksuudesta riippuen.
[Total: 4    Average: 5/5]

Tässä reseptissä käytetyt CocoVi-tuotteet

Kaakaojauhe 200 g

Kaakaojauhe 200 g

Lisää puuroon, jogurttiin tai pirtelöön.

Kaakaojauhe 500 g

Kaakaojauhe 500 g

Lisää puuroon, jogurttiin tai pirtelöön.

Kaakaovoi 150 g

Kaakaovoi 150 g

Hyödynnä kaakaovoita suklaan valmistuksessa, juomien joukossa tai leivonnassa.

Kaakaovoi 500 g

Kaakaovoi 500 g

Hyödynnä kaakaovoita suklaan valmistuksessa, juomien joukossa tai leivonnassa.

Spirulinajauhe 115 g

Spirulinajauhe 115 g

Hassu nimi. Mutta mitä muuta sitä odottaisikaan spiraalin muotoiselta leväkasvilta.