Kaikki tilaukset postikuluitta! - Nopeat 1-3 arkipäivän toimitukset

On lisätty ostoskoriin!

Siirry ostoskoriin >
Takaisin Resepteihin

“Salty caramel” -raakasuklaa


  • n.¾ dl kuivattuja mulpereita
  • 5-6 kuivattua taatelia
  • ripaus tai kaksi suolaa
  • ripaus tai kaksi vaniljajauhetta
  • 2-3 isohkoa kimpaletta kaakaomassaa
  1. Laita mulperit blenderiin ja anna pyöriä kunnes niiden rakenne on rikkoutunut.
  2. Lisää sekaan taatelit, ripaus suolaa ja vaniljaa. Anna pyöriä jälleen hetki. Saat murumaista sekoitusta.
  3. Sulata kaakaomassa vesihauteessa.
  4. Levitä mulperi-taatelisekoitus suklaamuotteihin tai leivinpaperoidun astian pohjalle.
  5. Kaada kaakaomassa tasaisesti sekoituksen päälle, ja laita kylmään tekeytymään.
[Total: 10    Average: 4.5/5]

Tässä reseptissä käytetyt CocoVi-tuotteet

Kaakaomassa 150 g

Kaakaomassa 150 g

Jälkiruokiin, koristeluun tai suklaan valmistukseen!

Kalaharin suola 560 g

Kalaharin suola 560 g

Puhdistamaton luonnonsuola ruokien ja juomien maustamiseen.

Mulperi-marjat 200 g

Mulperi-marjat 200 g

Toffeemaisen makunsa ansiosta marjat onnistuvat myös taltuttamaan makeanhimon!

Mulperi-marjat 600 g

Mulperi-marjat 600 g

Toffeemaisen makunsa ansiosta marjat onnistuvat myös taltuttamaan makeanhimon!