Ilmainen toimitus
Lasku ja osamaksu
Nopeat toimitukset
14 pv:n palautusoikeus

On lisätty ostoskoriin!

Siirry ostoskoriin >
Takaisin Resepteihin

Nuudelisalaatti ja hampunsiemenpesto

1 annos


 

Nuudelisalaatti
  • 40 g mustapapunuudeleita
  • 140 g myskikurpitsaa
  • 1 kesäkurpitsa
  • 40 g mustakaalia
  • loraus ekstraneitsyt-oliiviöljyä
  • ripaus Himalajan suolaa
Pesto
  • 40 g lehtikaalia
  • ½ nippu tuoretta basilikaa
  • 2 rkl CocoVi Hampunsiemeniä
  • ½ limen mehu
  • 1 rkl ravintohiivahiutaleita
  • 1/4 tl valkosipulijauhetta
  • 1/4 tl suolaa
  1. Valmista ensin pesto. Blendaa kaikki ainekset tasaiseksi sosesauvalla tai pienessä blenderissä.
  2. Kuori, kuutioi ja höyrytä myskikurpitsa.
  3. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan kypsiksi ja huuhtele kylmällä vedellä.
  4. Leikkaa kesäkurpitsa pitkiksi nuudelimaisiksi suikaleiksi mandoliinilla tai raastimella.
  5. Leikkaa mustakaali suikaleiksi ja lisää oliiviöljyä sekä ripaus suolaa. Hiero mustakaali käsilläsi pehmeäksi.
  6. Yhdistä pesto, kesäkurpitsanuudelit ja mustapapunuudelit.
  7. Sekoita joukkoon myskikurpitsakuutiot ja mustakaali. Kumoa salaatti lautaselle.
[Total: 0    Average: 0/5]

Tässä reseptissä käytetyt CocoVi-tuotteet

Hampunsiemenet 260 g

Hampunsiemenet 260 g

Napostele sellaisenaan tai lisää salaattiin, puuroon, jogurttiin, mysliin tai smoothieen.

Yksityinen: POISTUNUT TUOTE: Hampunsiemenet 900 g

Yksityinen: POISTUNUT TUOTE: Hampunsiemenet 900 g

Napostele sellaisenaan tai lisää salaattiin, puuroon, jogurttiin, mysliin tai smoothieen.