Verkkokauppamme on nyt avattu - kaikki tilaukset ilmaisella toimituksella!

On lisätty ostoskoriin!

Siirry ostoskoriin >
Takaisin Resepteihin

Nokkospesto


  • 1 ruukku basilikaa
  • ½ dl pinjansiemeniä
  • ½ dl CocoVi kuorittuja hampunsiemeniä
  • ½ sitruunan mehu
  • ripaus CocoVi Kalaharin suolaa
  • 1 tl CocoVi spirulinajauhetta
  • 1 tl CocoVi nokkojauhetta
  • 1 rkl oluthiivahiutaleita
  • ½ dl CocoVi hamppuöljyä
  1. Laita ainekset tehosekoittimeen ja hienonna matalalla teholla. Pestoon saa jäädä melko reilusti sattumia
  2. Nauti raakasämpylöiden, kräkkereiden tai vaikka tavallisen focaccian päällä.
[Total: 2    Average: 4.5/5]

Tässä reseptissä käytetyt CocoVi-tuotteet

Hamppuproteiinijauhe 300 g – maustamaton

Hamppuproteiinijauhe 300 g – maustamaton

Lisää smoothiejuomien, välipalojen, puuron, jogurtin tms. joukkoon tai käytä palautusjuomana urheilusuorituksen jälkeen.

Hamppuproteiinijauhe 700 g – maustamaton

Hamppuproteiinijauhe 700 g – maustamaton

Lisää smoothiejuomien, välipalojen, puuron, jogurtin tms. joukkoon tai käytä palautusjuomana urheilusuorituksen jälkeen.

Kalaharin suola 560 g

Kalaharin suola 560 g

Toimii loistavasti sormisuolana!

Kylmäpuristettu hamppuöljy 500 ml

Kylmäpuristettu hamppuöljy 500 ml

Kokeile hampunsiemenöljyä myös smoothiejuomien joukossa tai syö lusikalla sellaisenaan.

Nokkosjauhe 100 g

Nokkosjauhe 100 g

Täysin kotimainen, korkealaatuinen CocoVi-nokkosjauhe on valmistettu puhtaassa suomalaisessa luonnossa kasvatetusta nokkosesta.

Spirulinajauhe 115 g

Spirulinajauhe 115 g

Hassu nimi. Mutta mitä muuta sitä odottaisikaan spiraalin muotoiselta leväkasvilta.