Takaisin Resepteihin

Nokkospesto


  • 1 ruukku basilikaa
  • ½ dl pinjansiemeniä
  • ½ dl CocoVi kuorittuja hampunsiemeniä
  • ½ sitruunan mehu
  • ripaus CocoVi Kalaharin suolaa
  • 1 tl CocoVi spirulinajauhetta
  • 1 tl CocoVi nokkojauhetta
  • 1 rkl oluthiivahiutaleita
  • ½ dl CocoVi hamppuöljyä
  1. Laita ainekset tehosekoittimeen ja hienonna matalalla teholla. Pestoon saa jäädä melko reilusti sattumia
  2. Nauti raakasämpylöiden, kräkkereiden tai vaikka tavallisen focaccian päällä.
[Total: 2    Average: 4.5/5]

Tässä reseptissä käytetyt CocoVi-tuotteet

Hamppuöljy

Hamppuöljy

Kokeile hampunsiemenöljyä myös smoothiejuomien joukossa tai syö lusikalla sellaisenaan.

Hamppuproteiini

Hamppuproteiini

Lisää smoothiejuomien, välipalojen, puuron, jogurtin tms. joukkoon tai käytä palautusjuomana urheilusuorituksen jälkeen.

Kalaharin suola

Kalaharin suola

Toimii loistavasti sormisuolana!

Nokkosjauhe

Nokkosjauhe

Täysin kotimainen, korkealaatuinen CocoVi-nokkosjauhe on valmistettu puhtaassa suomalaisessa luonnossa kasvatetusta nokkosesta.

Spirulina-jauhe

Spirulina-jauhe

Hassu nimi. Mutta mitä muuta sitä odottaisikaan spiraalin muotoiselta leväkasvilta.