Takaisin Resepteihin

Mulperi-mustikkarönttöset


Kuoritaikina
  • 2dl vettä
  • 2tl CocoVi psylliumjauhetta
  • ½tl CocoVi Kalaharin suolaa
  • 3dl tattarijauhoja
  • 4rkl CocoVi MCT-öljyä
  • (2rkl CocoVi acaijauhetta)
Mulperi-mustikkatäyte
  • 2dl CocoVi mulperimarjoja
  • 5dl mustikoita
  • 2rkl CocoVi chian siemeniä
  • (2rkl hunajaa)
  1. Valmista ensin marjatäyte blendaamalla ainekset keskenään. Jätä täyte kiinteytymään tunnin ajaksi.
  2. Valmista taikina sekoittamalla raaka-aineet hyvin keskenään.
  3. Kaulitse hetken levännyt taikina levyksi. Voit käyttää alustana kestoleivinpaperia.
  4. Ota muotilla levystä pyöreitä lättyjä, n. 10cm halkaisijaltaan.
  5. Levitä jokaiseen marjaseosta. Jätä reunoista sentin verran täyttämättä.
  6. Rypytä rönttöset karjalanpiirakoiden tapaan.
  7. Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia.
  8. Rönttöset ovat parhaita tuoreina ja hieman lämpiminä.
[Total: 2    Average: 3/5]

Tässä reseptissä käytetyt CocoVi-tuotteet

Acai-jauhe

Acai-jauhe

Äärimmäistä antioksidanttitykitystä!

Chian siemenet

Chian siemenet

Muinaiset mayat popsivat chian siemeniä ja jaksoivat juosta koko päivän.

Kalaharin suola

Kalaharin suola

Toimii loistavasti sormisuolana!

MCT-öljy

MCT-öljy

Mauton ja hajuton öljy sopii hyvin lisättäväksi mihin tahansa ruokaan tai juomaan.

Mulperimarjat

Mulperimarjat

Toffeemaisen makunsa ansiosta marjat onnistuvat myös taltuttamaan makeanhimon!

Psyllium kuitujauhe

Psyllium kuitujauhe

Vatsaa hellivä, ummetukseen auttava ja runsaasti kuitua sisältävä psyllium on gluteeniton.