Takaisin Resepteihin

Minttuinen moringa-suklaakakku


  • 4 luomukananmunaa
  • 2 isoa banaania tai päärynää
  • 20 tuoretta taatelia
  • 150g CocoVi raakakaakaomassaa
  • ½ dl CocoVi moringajauhetta
  • 1dl CocoVi raakakaakaojauhetta
  • 2dl mantelijauhetta
  • 2tl vaniljaa
  • 1tl leivijauhetta
  • ripaus CocoVi Kalaharin suolaa
  • 10 tippaa piparminttuöljyä
  • Kuorrutukseen 200g raakasuklaata
  • Tarjoiluun reilusti raikkaita marjoja
  1. Poista kivet taateleista ja rouhi kaakaomassa.
  2. Blendaa hedelmät, luomumunat, taatelit sekä kaakaomassa sileäksi.
  3. Siirrä kulhoon ja sekoita joukkoon loput raaka-aineet.
  4. Tarkista riittävä makeus.
  5. Kaada taikina CocoVi luomugheellä voideltuun vuokaan.
  6. Paista 175 asteessa 35-40 minuuttia kunnes kypsä.
  7. Kuorruta jäähtynyt kakku raakasuklaalla ja tarjoile marjojen kanssa.
[Total: 9    Average: 4.6/5]

Tässä reseptissä käytetyt CocoVi-tuotteet

Kaakaojauhe

Kaakaojauhe

Lisää puuroon, jogurttiin tai pirtelöön.

Kaakaomassa

Kaakaomassa

Jälkiruokiin, koristeluun tai suklaan valmistukseen!

Kalaharin suola

Kalaharin suola

Toimii loistavasti sormisuolana!

Moringa-jauhe

Moringa-jauhe

Käytä jauhetta viherlisänä teessä, keitoissa tai smoothiejuomissa.

SuperChoco raakasuklaa

SuperChoco raakasuklaa

Kun suklaanhimo iskee, taltuta se ilman huonoa omaatuntoa.