Takaisin Resepteihin

Maca-banaanileipä


Banaanileipä on klassikko, ja tämä gluteeniton versio saa lisämakua maca-jauheesta, joka tuo leipään ihanaa karamellimaista makua. Testaa ja ihastu!

  • 2 isoa kypsää banaania
  • 2 luomukananmunaa
  • 4 rkl CocoVi Kookosöljyä
  • 1 dl mantelimaitoa
  • 2,5 dl gluteenitonta kaurajauhoa
  • 1 dl tattarijauhoa
  • 1 dl mantelijauhoa
  • 1-2 rkl CocoVi Maca-jauhetta
  • ¾ dl CocoVi Kookossokeria
  • 1 ½ tl leivinjauhetta
  • ½ tl vaniljajauhetta
  • 2 tl ceylon-kanelia
  • ½ tl kardemummaa
  • ripaus CocoVi Kalaharin suolaa

Koristeluun: banaanisiivuja ja mantelilastuja

  1. Lämmitä uuni 180 asteeseen. Pilko banaanit tehosekoittimeen. Lisää kananmunat, kookosöljy ja mantelimaito ja sekoita tasaiseksi.
  2. Mittaa isoon kulhoon kaurajauhot, tattarijauho ja mantelijauho. Lisää maca-jauhe, kookossokeri, leivinjauhe, vanilja, kaneli, kardemumma ja ripaus suolaa ja sekoita hyvin. Kaada banaani-öljyseos kuivien aineiden joukkoon ja sekoita huolellisesti. Taikina saa olla suhteellisen löysää.
  3. Voitele leipävuoka (24 x 10 cm leipävuoka) kookosöljyllä ja suojaa vuoka halutessasi leivinpaperilla. Kaada taikina leipävuokaan ja koristele banaanisiivuilla ja mantelilastuilla. Paista noin 40 minuuttia, kunnes leipä on kauniin kullanruskea. Anna jäähtyä hetken ennen tarjoilua.
[Total: 0    Average: 0/5]

Tässä reseptissä käytetyt CocoVi-tuotteet

Kalaharin suola

Kalaharin suola

Toimii loistavasti sormisuolana!

Kookosöljy

Kookosöljy

Kokeilepas sinäkin kookosta, jookosta?

Kookossokeri

Kookossokeri

Kokeilepas sinäkin kookosta, jookosta?

Maca-jauhe

Maca-jauhe

Sekoita mehuihin tai pirtelöiden joukkoon tai käytä lämpimien juomien sekaan.