Ilmainen toimitus
Lasku ja osamaksu
Nopeat toimitukset
14 pv:n palautusoikeus

On lisätty ostoskoriin!

Siirry ostoskoriin >
Takaisin Resepteihin

Lucumatoffeepatukat mustikoilla


Nämä ihanat “toffee”patukat ovat suorastaan vastustamattomia! Päällä pehmeää, pähkinäistä lucuma-fudgea sekä mustikoita, alla keksipohjassa pehmeää kauraa, mantelia sekä taatelien suloista makeutta.

Näiden raaka-aineiden liitto on suorastaan taivaallista!

Keksipohja
  •  1 dl mantelijauhoa
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • ripaus suolaa
  • 10 tuoretta taatelia,  kivet poistettuina
Lucuma-mustikka fudge
  • 1 dl CocoVin kaakaovoita
  • 1,5 rkl sokeritonta pähkinävoita (mahdollisimman sileää)
  • hieman alle 1 dl CocoVin lucuma-jauhetta
  • 0,5 tl ceylonin kanelia
  • 1 rkl vaahterasiirappia
  • hieman suolaa
  • kourallinen tai kaksi tuoreita (pensas)mustikoita
  1. Tee ensin pohja: lisää kaikki raaka-aineet blenderiin ja sekoita tasaista. Painele pohja esim. pieneen kakku – tai sämpylävuokaan, jonka olet vuorannut leivinpaperilla. Siirrä pakkaseen hetkeksi.
  2. Sulata kaakaovoi vesihauteessa tai kattilassa miedolla lämmöllä. Lisää mukaan pähkinävoi sekä hunaja, sekoita tasaiseksi. Ota kattila pois hellalta ja sekoita mukaan lucuma, suola ja kaneli.
  3. Ota vuoka pois pakkasesta, ja kaada seos sen päälle. Koristele mustikoilla, ja siirrä jääkaappiin tai pakkaseen jähmettymään.
  4. Kun täyte on jähmettynyt, ota kakku vuuasta ja leikkaa haluamasi kokoisiksi patukoiksi. Herkuttele, ja säilytä patukat jääkaapin puolella!
[Total: 26    Average: 4.6/5]

Tässä reseptissä käytetyt CocoVi-tuotteet

Kalaharin suola 560 g

Kalaharin suola 560 g

Puhdistamaton luonnonsuola ruokien ja juomien maustamiseen.

Yksityinen: Lucuma-jauhe 300 g

Yksityinen: Lucuma-jauhe 300 g

Lucuma-hedelmästä valmistettu jauhe.

Yksityinen: POISTUNUT TUOTE: Kaakaovoi 150 g

Yksityinen: POISTUNUT TUOTE: Kaakaovoi 150 g

Hyödynnä kaakaovoita suklaan valmistuksessa, juomien joukossa tai leivonnassa.