Takaisin Resepteihin

Grillatut avokadot ja raikas Pico de Gallo


  • 4-5 avokadoa
  • 150g pikkutomaatteja
  • 1-2 kesäsipulia
  • 0,75dl CocoVi goji-marjoja
  • 1 limen mehu
  • 1-2 tuoretta chiliä
  • ½ punttia tuoretta korianteria
  • reilu kourallinen käenkaalia tai suolaheinää
  • 1tl vaahterasiirappia
  • mustapippuria
  • (CocoVi Kalaharin suolaa)
  1. Pilko tomaatit, sipuli, chili sekä yrtit.
  2. Purista limen mehu ja lisää vaahterasiirappi sekä gojit.
  3. Anna tuoresalsan maustua tunnin ajan kunnes gojimarjat ovat pehmeitä.
  4. Käenkaali/suolaheinä toimii suolan asemesta. Tarkista maku.
  5. Halkaise avokadot ja poista kivet. Grillaa miedolla lämmöllä kunnes lämpimiä.
  6. Rouhaise lämpimille avokadoille halutessasi hieman mustapippuria ja suolaa.
  7. Tarjoile lisäksi raikasta kaurafraichea sekä salaattia ja tuoretta gluteenitonta leipää.
[Total: 6    Average: 4.2/5]

Tässä reseptissä käytetyt CocoVi-tuotteet

Goji-marja

Goji-marja

Rusinamaisen kuivatun Goji-marjan voi syödä sellaisenaan tai lisätä lähes minkä tahansa aterian joukkoon!

Kalaharin suola

Kalaharin suola

Toimii loistavasti sormisuolana!