Takaisin Resepteihin

Goji-mustapippurijuusto


Juusto otsikossa johtaa hieman harhaan, sillä herkku valmistuu manteleista. Mutta lopputulos uppoaa tavallisenkin tuorejuuston ystävälle. Goji ja mustapippuri muodostavat pikantin parin, jota tulisielu korostaa halutessaan vielä ripauksella chiliä. Niin tai näin, tahna maistuu mainiolta levitteenä mutta saa vahvan suosituksen myös grillatun vesimelonin kylkeen.

  • 2 dl kuorittuja manteleita (tai cashew-pähkinöitä)
  • vettä liotukseen
  • ½ dl CocoVi gojimarjoja
  • ½ – 1 rkl kokonaisia mustapippureita
  • ½ tl CocoVi Kalaharin suolaa
  • (1 tl ravintohiivahiutaleita)
  • 1 rkl sitruunan mehua
  • 1 rkl CocoVi kookosöljyä
  • n.½ dl vettä
  • (ripaus chilihiutaleita)
  1. Liota manteleita tai cashew-pähkinöitä 4 t tai yön yli.
  2. Siivilöi ja huuhtele. Surauta kuivassa tehosekoittimessa gojit ja mustapippurit rouheeksi. Siirrä pieneen sekoituskulhoon.
  3. Laita tilalle liotetut mantelit ja loput ohjeen ainekset. Blendaa tasaiseksi massaksi.
  4. Lusikoi goji-pippuriseoksen päälle ja kiepauttele muutamalla lusikan pyöräytyksellä rouheasti sekaisin.
  5. Tarjoa levitteenä tai lisukkeena esim. grillatulle vesimelonille. 
[Total: 5    Average: 4.2/5]

Tässä reseptissä käytetyt CocoVi-tuotteet

Goji-marja

Goji-marja

Rusinamaisen kuivatun Goji-marjan voi syödä sellaisenaan tai lisätä lähes minkä tahansa aterian joukkoon!

Kalaharin suola

Kalaharin suola

Toimii loistavasti sormisuolana!

Kookosöljy

Kookosöljy

Kokeilepas sinäkin kookosta, jookosta?