Ilmainen toimitus
Lasku ja osamaksu
Nopeat toimitukset
14 pv:n palautusoikeus

On lisätty ostoskoriin!

Siirry ostoskoriin >
Takaisin Resepteihin

Bataattimutakakku suklaasiirapilla


  • 300 g kypsäksi höyrytettyä bataattia soseutettuna
  • 1 ¼ dl kookossokeria
  • 1 ¼ dl CocoV kaakaojauhetta
  • ¼ tl soodaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 rkl sulatettua kaakaovoita tai kookosöljyä

Maustamiseen: vaniljaa, kanelia tai pikakahvijauhetta (tai kaikkia)
Viimeistelyyn: raastettua raakasuklaata tai suklaasiirappia (ohje alla) ja kaakaonibsejä

  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
  2. Sekoita sooda ja leivinjauhe kaakaoon.
  3. Soseuta bataatti, sokeri ja kaakaovoi/kasviöljy. Yhdistä soseeseen jauhoseos.
  4. Paista 175 asteisessa uunissa 40 min tai kunnes kakku tuntuu kiinteältä, kun painat sitä kevyesti keskeltä. Anna jäähtyä ennen leikkaamista.
  5. Jos haluat maksimoida nautinnon, viimeistele kakku suklaaraasteella tai suklaasiirapilla
Suklaasiirappi: 
  • 1 dl taateleita
  • 1 dl vettä
  • ½ dl CocoVi kaakaojauhetta
  1. Silppua taatelit ja liota vesitilkassa pehmeiksi. Voit myös kiehauttaa ne nopeasti pehmeiksi.
  2. Tehosekoita raakakaakaon kanssa sileäksi siirapiksi.
  3. Lisää tarvittaessa vettä oikean koostumuksen saamiseksi.
[Total: 12    Average: 4.6/5]

Tässä reseptissä käytetyt CocoVi-tuotteet

Kaakaojauhe 200 g

Kaakaojauhe 200 g

Lisää puuroon, jogurttiin tai pirtelöön.

Kaakaonibsit 250 g

Kaakaonibsit 250 g

Lisää välipalaan tai jälkiruokien koristelussa sekä suklaan valmistamisessa.

Kylmäpuristettu Kookosöljy 500 ml

Kylmäpuristettu Kookosöljy 500 ml

Kokeilepas sinäkin kookosta, jookosta?