Takaisin Resepteihin

Baobab-porkkanakeitto ja herneenversopesto

4 annosta


Porkkanakeitto
  • 2 rkl CocoVi Gheetä tai Kookosöljyä
  • 1 Purjon valkoinen osa viipaloituna
  • 2 Valkosipulin kynttä silputtuna
  • 5 cm Tuoretta kurkumaa kuorittuna (tai 1tl jauhettuna)
  • 500 g Porkkanoita karkeana raasteena
  • 4 rkl CocoVi Baobab-jauhetta
  • 1 tl CocoVi Kalaharin suolaa
  • 1 tl vettä
  • Ripaus mustapippuria
Herneenversopesto
  • Ruukku herneenversoja
  • 2 rkl CocoVi Hampunsiemeniä
  • 1 tl CocoVi Moringa-jauhetta
  • ½ CocoVi Kookossokeria
  • 1/4 tl CocoVi Kalaharin suolaa
  • 1 Valkosipulinkynsi
  • 1 rkl Sitruunamehua
  • 4 rkl CocoVi hamppuöljyä
  • 0,75 dl Oliiviöljyä
  1. Kuumenna kattilassa ghee tai kookosöljy.
  2. Kuullota purjoa ja valkosipulia 4 minuuttia ja tehosekoita muiden aineiden kanssa.
  3. Siirrä seos kattilaan ja anna kiehahtaa.
  4. Silppua pestoa varten versot ja tehosekoita muiden aineiden kanssa tahnaksi.
  5. Annostele keitto kulhoihin ja tarjoa peston kanssa.
  6. Viimeistele kevätsipulilla, kookoslastuilla ja siemensekoituksella.
[Total: 2    Average: 5/5]

Tässä reseptissä käytetyt CocoVi-tuotteet

Baobab-jauhe

Baobab-jauhe

Sisältää C-vitamiinia, rautaa ja runsaasti kuitua!

Ghee

Ghee

Kirkastettua voita, joka ei sisällä laktoosia tai maidon proteiineja.

Hamppuöljy

Hamppuöljy

Kokeile hampunsiemenöljyä myös smoothiejuomien joukossa tai syö lusikalla sellaisenaan.

Hampunsiemenet

Hampunsiemenet

Napostele sellaisenaan tai lisää salaattiin, puuroon, jogurttiin, mysliin tai smoothieen.

Kalaharin suola

Kalaharin suola

Toimii loistavasti sormisuolana!

Kookosöljy

Kookosöljy

Kokeilepas sinäkin kookosta, jookosta?

Kookossokeri

Kookossokeri

Kokeilepas sinäkin kookosta, jookosta?

Moringa-jauhe

Moringa-jauhe

Käytä jauhetta viherlisänä teessä, keitoissa tai smoothiejuomissa.