Takaisin Resepteihin

Banaanipannukakut

8 pientä pannukakkua


Pannukakkubowl
  • 1½ dl gluteenittomia kaurahiutaleita
  • 1 kypsä banaani
  • 1 tl CocoVi psyllium-kuitujauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 dl mantelimaitoa (tai muuta kasvimaitoa)
  • ripaus suolaa
  • CocoVi kookosöljyä paistamiseen
Vadelma-chiahillo
  • 2 dl kotimaisia vadelmia
  • 2 rkl vaahterasiirappia
  • 2 rkl CocoVi chian siemeniä

Vinkki: Mausta taikina vaniljalla, kanelilla, kardemummalla tai kaakaolla.

  1. Jauha kaurahiutaleet tehosekoittimessa.
  2. Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  3. Anna turvota 10 min. Kuumenna paistinpannu ja lisää kookosöljyä.
  4. Annostele noin 2 rkl taikinaa pannulle ja paista pieniä pannukakkuja keskilämmöllä.
  5. Nauti pannukakut vadelma-chiahillon ja muiden täytteiden kera.
  6. Soseuta vadelmat haarukalla pienessä kulhossa.
  7. Lisää vaahterasiirappi ja chian siemenet ja sekoita hyvin.
  8. Laita hillo tekeytymään jääkaappiin tunniksi. Valmis hillo säilyy jääkaapissa 3-4 päivää.
[Total: 8    Average: 4.4/5]

Tässä reseptissä käytetyt CocoVi-tuotteet

Chian siemenet

Chian siemenet

Muinaiset mayat popsivat chian siemeniä ja jaksoivat juosta koko päivän.

Kookosöljy

Kookosöljy

Kokeilepas sinäkin kookosta, jookosta?

Psyllium kuitujauhe

Psyllium kuitujauhe

Vatsaa hellivä, ummetukseen auttava ja runsaasti kuitua sisältävä psyllium on gluteeniton.